top of page
  • Foto van schrijverdajo

Forest Fwd genomineerd voor Trends Impact Award

De Trends Impact Awards. Daarvoor werd Forest Fwd zopas genomineerd door Trends Magazine, PwC en Antwerp Management School. "We smijten ons elke dag met hart en ziel om duurzaamheid tastbaar te maken", zeggen founders Frank Missoul en Dajo Hermans. "Zo'n nominatie is dan op z'n minst een mooi compliment."

Forest Fwd werd genomineerd in de categorie "ecology", omdat het jonge bedrijf gezien wordt als een onderneming die een "positieve impact genereert en duurzame waarde creëert".


Dajo Hermans: "En of we dat doen! Meer nog: we zijn supertrots op deze nominatie. We hebben de mooiste job ter wereld: bedrijven helpen om hun duurzame doelen heel concreet tastbaar te maken. Bestaat er nog iets mooier?"

Duim mee dat Forest Fwd deze #award in de wacht sleept. Moment van de waarheid is alvast op 30 november. Dan worden de prestigieuze duurzaamheidsawards uitgereikt.


Frank Missoul: "Fingers crossed, dus. En intussen blijven we het beste van onszelf geven. Voor bos- en natuurprojecten. Lokaal, in Vlaanderen en bij uitbreiding in België en Nederland. 200 procent ontzorgend. En vanuit een rasechte ondernemersinsteek."

De missie van Forest Fwd: samen met #bedrijven maatschappelijke impact creëren. "Vanuit het hart, met een turbo erop, en met oog voor kwaliteit", zo luidt het. "We nemen onze klanten mee in een #duurzaam avontuur dat een goed gevoel geeft. En blijft geven! Onze klanten, partners en supporters zijn en blijven onze beste ambassadeurs. Zonder hen geen bossen, zonder hen geen awards! Eeuwige dank dus aan alle Fwd-thinkers."Meer info over de Trends Impact Award vind je hier.


Comments


bottom of page