Alles begint met een sterk team

De perfecte mix van passie en expertise

Dirk Coucke, Dajo Hermans en Frank Missoul zijn de sterke schouders onder Forest Fwd. Drie ondernemers met één gemeenschappelijke missie: maatschappelijke impact creëren voor bedrijven door de creatie van extra natuur en bossen in Vlaanderen.

Forest Fwd maakt deel uit van de groep United Experts, absolute topexperten op het vlak van alles wat met bos en landbouw te maken heeft. Via onze zusterbedrijven LandMax en DLV hebben we alles in huis om jouw ambities waar te maken.

pexels-pille-kirsi-1093184.jpg
 
Dirk pasfoto.png

Dirk Coucke

Co-founder

Als ingenieur landbouw, boerderijbouwkundige en licentiaat landbouweconomie richtte Dirk in 1996 het adviesbedrijf United Experts op. Dat begeleidt ondernemers in het kluwen van wetgeving, omgeving, milieu, bouw, bodem en economie. Met zijn bedrijf is hij actief in diverse sectoren zoals landbouw, voeding en industrie. Dirk beseft dat de manier waarop we met onze ruimte omgaan sneller dan ooit wijzigt. Daarom wil hij zich inzetten om bos en natuur te creëren op niet voor landbouw- of voedingsproductie geschikte gronden. Tegelijk ziet Dirk tal van mogelijkheden om het imago van de landbouwsector te verbeteren en meer aan boslandbouw te doen op gronden die daarvoor geschikt zijn. 

 

Dajo Hermans

Co-founder

Dajo was jarenlang journalist bij Het Nieuwsblad en De Standaard. Vervolgens bouwde hij als directeur communicatie van CIB Vlaanderen en het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars expertise uit in de vastgoedsector. De voorbije tien jaar was hij één van de founding fathers van Bepublic Group, een gereputeerd pr-bedrijf in ons land. Daar merkte hij dat bedrijven almaar meer nadenken over de maatschappelijke rol die ze kunnen spelen. Zijn passie voor natuur en ondernemerschap leidde Dajo automatisch richting Forest Fwd. “Niet alleen impact hebben in woorden, maar ook in daden”, daar is het hem om te doen.

Email: dajo@forestfwd.be

Telefoon: +32 478 84 42 45

Linkedin

BE_3333.jpg
 
Frank%20april%202020_edited.jpg

Frank Missoul

Co-founder

Frank is een fervent loper en natuurliefhebber. Als licenciaat Lichamelijke Opvoeding startte hij in 2011, het eerste interimkantoor voor sportleraars in België, Amitabha. Na de verkoop van zijn eerste bedrijf startte hij diverse nieuwe projecten zoals een co-working plek in Brugge ST+Working, een vastgoedonderneming Rock & Real en een platform voor grote domeinen in Europa, OneMoreHectare.com.

Zijn grootste geluk vindt hij in het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders in een project: medewerkers, klanten, leveranciers en de planeet. En dat is exact wat hij wil doen met Forest Fwd!

Email: frank@forestfwd.be

Telefoon: +32 477 42 83 13

Linkedin

 

Jeroen Truyen

Expert Landmax

Jeroen Truyen, master in de biowetenschappen, was van jongs af al gepassioneerd door bos en natuur. Na zijn carrièrestart bij de Bosgroepen ging Jeroen bij Landmax aan de slag, waar hij sinds 2020 actief is als zaakvoerder. Landmax is een allround ecologisch adviesbureau met één grote ambitie: steeds ecologische meerwaarde kunnen realiseren. Niet alleen doet Landmax dat door het schrijven van adviezen, ze nemen het bos- en natuurbeheer ook echt in handen. Door zijn technische expertise speelt Jeroen - en dus Landmax - vanzelfsprekend een grote rol achter de schermen in het Forest Fwd-verhaal.

jeroen-1.jpg