top of page

Alles begint met een sterk team

Ideale mix van expertise en ondernemerszin

Frank Missoul en Dajo Hermans zijn de sterkhouders achter Forest Fwd. Onze missie? Maatschappelijke impact creëren voor bedrijven via de meest uiteenlopende natuur- en bosprojecten in heel België. We doen dat op zo’n manier dat je als bedrijf véél meer dan enkel een financiële bijdrage levert, maar je engagement ook effectief ten volle beleeft, samen met alle stakeholders.

Forest Fwd doet voor de bostechnische kant geregeld beroep op United Experts Group, een kennisnetwerk gespecialiseerd in alles wat met o.a. bos- en natuurbeheer, klimaat en landbouw te maken heeft. De groep heeft meer dan 25 jaar ervaring, telt meer dan 300 ecologen en bio-ingenieurs, en voert jaarlijks meer dan 6000 projecten in heel België uit.

Foto About us - Aquaconcept nov 202105.png
Anchor 1
Anchor 3

Dajo Hermans

Co-founder

Dajo was jarenlang journalist bij Het Nieuwsblad en De Standaard. Vervolgens bouwde hij expertise uit in de vastgoed- en communicatiesector. De voorbije tien jaar was hij één van de founding fathers van Bepublic Group, een gereputeerd pr-bedrijf in ons land. Daar merkte hij dat bedrijven almaar meer nadenken over de maatschappelijke rol die ze kunnen spelen. Zijn passie voor natuur en ondernemerschap leidde Dajo automatisch richting Forest Fwd. “Niet alleen impact hebben in woorden, maar ook in daden”, daar is het hem om te doen.

Email: dajo@forestfwd.be

Telefoon: +32 478 84 42 45

Linkedin

BE_3333.jpg
Anchor 2
Frank%20april%202020_edited.jpg

Frank Missoul

Co-founder

Frank is een fervent loper en natuurliefhebber. Als licenciaat Lichamelijke Opvoeding startte hij in 2011, het eerste interimkantoor voor sportleraars in België, Amitabha. Na de verkoop van zijn eerste bedrijf startte hij diverse nieuwe projecten zoals een co-working plek in Brugge ST+Working, een vastgoedonderneming Rock & Real en een platform voor grote domeinen in Europa, OneMoreHectare.com.

Zijn grootste geluk vindt hij in het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders in een project: medewerkers, klanten, leveranciers en de planeet. En dat is exact wat hij wil doen met Forest Fwd!

Email: frank@forestfwd.be

Telefoon: +32 477 42 83 13

Linkedin

Anchor 4
Anchor 5

Dorien Gysens

Sustainability Project Manager

Dorien Gysens studeerde af als bio-ingenieur bos- en natuurbeheer aan de UGent en mag op z’n minst een zeer bezige bij genoemd worden. Bij Forest Fwd kan ze haar enthousiasme, creativiteit en passie voor de natuur kwijt. Maar Dorien heeft ook het ondernemen in haar bloed. Als student runde ze al een eigen mini-onderneming, waarbij ze paardeneigenaars helpt om hun weide ecologischer in te richten. De missie van Dorien ligt voor de hand: "Bedrijven helpen om te bouwen aan een duurzame wereld."

DB-GSR-10 (1)_edited.jpg
Anchor 6
fotoarnout.jpg

Arnout Cogen 

SR-Consultant 

Arnout studeerde journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent en is een goochelaar met woorden. Tijdens zijn stage bij De Gentenaar kwam hij voor het eerst in contact met Forest Fwd. Bij de aanplanting van het allereerste bedrijfsbos was Arnout van de partij en legde meteen het eerste persinterview af. Vandaag is hij SR-consultant (geen Public Relations, maar Sustainable Relations) bij Story Fwd, het PR-bureau dat zich richt op duurzame projecten en impact-verhalen. Walk the talk en talk the walk, het is zeker een leuze die Arnout op het lijf geschreven staat. 

bottom of page