top of page
  • Foto van schrijverdajo

En de "verdienstelijke boom" van vandaag gaat naar ...

COP27 was nog niet goed en wel begonnen of het schemerde al door dat het te verwachten akkoord maar niets zou worden. “Teleurstellend slotakkoord op Klimaattop”, klonk het op het einde van de rit, twee weken later, dan ook ietwat voorspelbaar. Weinig om blij over te worden. En toch, onze wereld heeft nood aan een flinke scheut positivisme. Daarom: als het de wereldleiders moeizaam lukt, moeten wij het doen. Of minstens helpen met een duw in de rug. Met een positieve boodschap. Eentje van hoop.


De komende maanden gaan we met Forest Fwd met de regelmaat van de klok bedrijfsleiders, politici, professoren, … belonen met een verdienstelijke boom. Die zullen we dan ook letterlijk in 2023 aanplanten, ergens in Vlaanderen! Het resultaat wordt een verdienstelijk bos. Meer details hierover volgen nog.


In elk geval: zij die het doen, die het waarmaken - en dat zijn er velen - verdienen op zijn minst een bos. En dus... voor wie moeten we volgens jou straks een verdienstelijke boom planten? Laat het ons weten en nomineer zelf… Jij beslist dus mee!


Omdat jongeren meer dan ooit in deze een stem verdienen, geeft de 13-jarige Anna-Marie (Emma uit de succesvolle Een-reeks Chantal) de aftrap. Ze nomineerde winkelketen Dille & Kamille. Omdat ze onder meer hun klanten overtuigend bewust doen nadenken over hun consumptiegedrag (onder meer komende week op Black Friday, waarbij ze uitpakken met ... Green Friday).


Bekijk zeker de video van Anna-Marie 👇🌳


Zelf iemand nomineren? Laat het ons weten.Commentaires


bottom of page