top of page
pexels-anton-atanasov-566496.jpg
Zo “beleef” je
je bos

Eens je eigen bedrijfsbos geplant is, wil je het ook “beleven”. We hebben daarom een aantal experience-formules in huis die je bedrijfsbos een zinvolle invulling geven. En uiteraard, ook als je geen eigen bedrijfsbos hebt, kunnen we dit soort belevenis opzetten in een publiek stukje natuur. Alle formules zijn mogelijk voor kleine en grote groepen (+15 deelnemers).

Saartje aanplantactie 202111.png
Workshop Wild Food met Saartje

Samen met onze ambassadrice Saartje Vandendriessche of onze ervaren coaches Bert en Kiki ontdek je alles over wilde eetbare planten in onze natuur. En ook de wereld van eetbare medicinale planten en kruiden is ons niet vreemd. Eens ingrediënten gevonden, ga je aan de slag met een recept. Delightful senses.

Workshop Bushcraft met Bert

Onze ervaren hike and survival-instructeur Bert neemt je mee op sleeptouw door het bos en maakt zijn survival- en outdoortechnieken de jouwe. Deze workshop is één groot avontuur, maar vooral een uitgelezen kans om te reconnecteren met de natuur!

boskap.jpg
Gidsen .png
Safari gids

Ga mee op stap met een lokale natuurgids en ontdek alle (verborgen) pareltjes in je bedrijfsbos.

 

Of het nu zomer of winter is, lente of herfst, in elk seizoen is er in je bos iets te beleven. Je gaat op zoek naar het leven dat zich schuilhoudt in je bos, je leert over de boomsoorten die er zuurstof geven, en zoveel meer. De fauna en flora hebben na deze deugddoende wandeling in je bedrijfsbos geen geheimen meer voor jou.

Wildlife videobeelden

Uiteraard ben je fier op je eigen bos. En dus wil je ermee uitpakken. We maken prachtige (drone)beelden die je kan gebruiken in je communicatie. Maar, denk even mee na. Je kan ze ook afspelen in je inkomhal of op je website, zodat elke bezoeker je eigen bos kan gadeslaan.

 

Laat iedereen meegenieten van je bos, met de prachtigste wildlife beelden en dronebeelden.

Wandelpad bestaand bos-min.png
Zitbank.png
Gepersonaliseerde houten banken en bijenhotels

We bieden de mogelijkheid om zowel picknickbanken als boomstamzitbanken, als insecten- en bijenhotels te laten plaatsen in je eigen bos of bv. in een groen stukje aan je bedrijf. Alle materiaal zijn duurzaam vervaardigd. En wat het nog leuker maakt, we kunnen er telkens ook je logo van je bedrijf op plaatsen, waardoor het een persoonlijke touch krijgt.

 

Levering en plaatsing wordt telkens in de prijs voorzien. Verschillende formaten zijn mogelijk, van klein tot groot. We bekijken samen met jou de mogelijkheden.

It's time to stop scrolling and start creating impact!

bottom of page