top of page
  • Foto van schrijverdajo

Zet mee je schouders onder de mooiste stadsboerderij van ons land

Op de Meir in Antwerpen kan je geen bossen planten, toch? Klopt, maar niets doen is allerminst een optie. Onze steden hebben meer dan ooit nood aan de duurzame betrokkenheid van bedrijven. Via het concept van stadsboerderijen bieden we innovatieve stadslandbouw, gecombineerd met het transformeren van ongebruikte daken tot duurzame, biodiverse plekken, die ook nog eens een sociale functie vervullen. Als we dan ook nog eens de mensen opnieuw dichter bij de oorsprong brengen van wat er op hun bord ligt, dan is de cirkel rond. 


Voor het nieuwe concept van de stadsboerderij werkt onze groep WeForward exclusief samen met het team achter PAKT, de mooiste dakboerderij van ons land, in hartje Antwerpen. Deze grandioze stadstuin op hoogte toont hoe je mensen op een sympathieke manier stimuleert om duurzamer te leven, pal midden in de stad. We bieden mogelijkheden voor bedrijven om zowel mee de schouders te zetten onder de bestaande dakboerderij, als dat we nog een handvol nieuwe daken ontdekt hebben, waar je straks het verschil kan maken. Waarom dit een MUST HAVE is voor jouw bedrijf:


- Onze steden - en hun inwoners - hebben extra groen nodig!

- Je steunt iets heel concreet en de betrokkenheid zal groot zijn.

- Wees gerust, de mouwen kunnen opgerold worden.

- We voorzien voor jullie een prachtig lanceringsmoment en mogelijkheid om meermaals op het dak, tussen het groen, te vergaderen.

- We dompelen heel je team/bedrijf onder in de duurzame wereld van stadslandbouw. Zo gaan we mensen opnieuw dichter bij de oorsprong brengen van wat er op hun bord ligt.

- Klantenevent? Yep, ook dat is mogelijk!

- En reken maar op de nodige visibiliteit, updates en communicatie.


Wil je meer weten? Interesse? 👉 hello@weforward.be. Of rechtstreeks frank@forestfwd.be of onze contactpagina.Kommentare


bottom of page