top of page
  • Foto van schrijverdajo

't Is echt wel meer dan gewoon wat boompjes planten

Bijgewerkt op: 27 jan. 2023

Kijk en luister mee naar de video hieronder. Zo kom je te weten hoe je woorden in daden verandert. Forest Fwd kroop niet de boom maar de studio in. Samen met de wondermooie stem van Erika Van Tielen.


We vertellen kort en krachtig ons verhaal, omdat zovéél bedrijven vandaag duurzaam willen handelen. Being the best corporate citizen in town. Just giving back to society. Dat is wat velen van hen oprecht wel willen. En verdorie, dat is fantastisch.


Maar hoe kunnen ze dat doen? Dat is vaak de hamvraag. Zeker als ze lokaal willen handelen en niet alleen aan de andere kant van de wereld, waar het allemaal net iets abstracter blijft. En dan komen de vragen... Wat is dat, een bedrijfsbos? Of bedrijfsnatuur? Een greenscan? Laat staan, een impact event... Velen zijn er al helemaal in thuis, maar minstens evenveel bedrijven moeten de weg nog vinden.


Bedrijven die #impact willen realiseren, die duurzaam willen handelen, hun HR-verhaal willen versterken, mensen willen teasen en tonen dat ze om hen geven... Samen maken we duurzaamheid tastbaar. Of zoals Erika het zegt: "Zo simpel is het".Komentáře


bottom of page