top of page
  • Foto van schrijverdajo

Saartje Vandendriessche wordt trotse ambassadrice van Forest Fwd

Bijgewerkt op: 19 jul. 2021

Tv-presentatrice, bekende sportieveling en natuurbeest Saartje Vandendriessche wordt de trotse ambassadrice van Forest Fwd, de eerste private onderneming in ons land die bedrijven en lokale overheden helpt om makkelijk (bedrijfs)bossen te creëren.

Forest Fwd en Saartje Vandendriessche slaan de handen in elkaar om zo een antwoord te bieden op de zoektocht van onder meer heel wat bedrijven naar een concrete invulling voor hun duurzaamheidsbeleid. De oplossing die ze daarvoor aanbieden, luidt als volgt: bedrijfsbossen.


Saartje Vandendriessche: "Bossen zijn gezondheidsmachines die absolute leuke recreatieplekken bieden, maar ze voorzien ons ook van voedsel, water, energie, bouwmateriaal en bescherming. Ik hoop dat iedereen zich realiseert dat een leven zonder bossen onleefbaar is. En daarom ga ik samen met Forest Fwd zoveel mogelijk extra bos proberen creëren in Vlaanderen."

"Samen gaan we proberen zoveel mogelijk extra bossen te creëren in Vlaanderen"

Bij Forest Fwd zijn ze zonder meer trots om Saartje als ambassadrice te mogen verwelkomen.


Managing partners Dajo Hermans en Frank Missoul: "Saartje is, net zoals ons, een natuurmens die niets liever wil dan iedereen en alles een stuk duurzaamheid bijbrengen en extra bossen creëren. De klik was er dus meteen. We zijn fier om haar als ambassadrice te verwelkomen. We zien trouwens dat stilaan meer en meer ondernemingen te vinden zijn voor ons verhaal rond bedrijfsbossen, vlakbij huis, geïntegreerd in de bedrijfsvoering, en zorgeloos." Saartje kondigde zopas nog aan dat ze binnenkort start met de opnames van een nieuw programma op Eén en daarvoor drie weken lang het bos intrekt. Ze wil terug een connectie maken met de natuur en proberen te overleven met wat die te bieden heeft. Samen met Forest Fwd zal ze alleen nog méér de kaart van bossen trekken.

Comentários


bottom of page