top of page
  • Foto van schrijverdajo

Saartje Vandendriessche roept ondernemers op: "Doe mee aan Het Grootste Bos"

Saartje Vandendriessche - onze ambassadrice, Eén-gezicht én natuurmens pur sang - richt zich in onderstaande video tot elke ondernemer in Vlaanderen, van de zelfstandige ondernemers tot kmo'ers en grote bedrijven. Haar boodschap: "Doe mee aan Het Grootste Bos".


Het opzet van Het Grootste Bos is even eenvoudig als impactvol: dit najaar bundelen tal van ondernemingen hun krachten om extra bossen te creëren in Vlaanderen. Onder meer Kortrijk, Roeselare, Tremelo, Geraardsbergen en Bocholt trekken de kar, samen met Eén-gezicht Saartje Vandendriessche, Forest Fwd en communicatiebureau Pantarein Publishing. Bovendien kan het initiatief rekenen op de ruggesteun van Unizo.


Ondernemers kunnen intekenen op “hun” eigen stukje bos, gaande van 1000 tot 5000 m2. En by the way, zo’n bedrijfsbos is niet alleen goed voor de natuur en het klimaat, het is ook een manier om met alle stakeholders te connecteren. Bedrijven mogen in ‘hun’ bos klanten of omwonenden uitnodigen, natuurvriendelijke events en teambuildings organiseren en zo meer.Comments


bottom of page