top of page
  • Foto van schrijverdajo

Nieuw: een boom als impactvol eindejaarsgeschenk


Crisis of niet, een klein presentje voor je team en/of je klanten bij de jaarwissel ... Het is iets waar de meeste bedrijven nog altijd op staan om het te doen. Maar wat zien we? De klassieke fles champagne wordt ingeruild voor iets impactvoller. Of zoals een klant het recent verwoordde: "We willen iets geven met evenveel smaak maar wél met méér betekenis".


Bij Forest Fwd zien we stilaan dat weer "die tijd van het jaar" is aangebroken en komen de eerste bestellingen binnen van bedrijven die hun stakeholders een boompje cadeau willen doen als eindejaarsgeschenk. Geen boompje aan de andere kant van de wereld, maar een lokale boom. Ergens in Vlaanderen, in België. En, met de mogelijkheid om 'em zelf aan te planten of te laten aanplanten. En vooral: op voorwaarde dat het jonge boompje ook effectief kan uitgroeien tot een stevige boom en deel zal uitmaken van een schoon nieuw bos waar je straks zelf in kan wandelen.


Wel, het leuke is: dat kan! Meer nog: je krijgt zelfs een schriftelijk bewijs van de aanplant en het onderhoud. En oh ja, we planten niet op gronden waar gekapt werd en de eigenaar sowieso wettelijk verplicht is om er opnieuw bomen te planten (de reden waarom je soms in eigen land boompjes kan planten aan super-super-super goedkope prijzen). We planten effectief nieuw en biodivers bos aan. Dat is wat ze noemen: impactvol!


Interesse? Contacteer ons dan. Keep it simple, sustainable and professional!

bottom of page