top of page
  • Foto van schrijverdajo

Fotocollage minibosjes: "'s Ochtends pakket ontvangen, 's avonds al geplant"

Bijgewerkt op: 4 feb. 2022

Minibosjes. Ze zijn in, zoveel is duidelijk. Hieronder vind je alvast enkele leuke beelden die we kregen toegestuurd van minibosjes die overal in Vlaanderen geplant werden.


En de reacties? Die zijn al even enthousiast! "Ik heb jullie minibos pakket vrijdagochtend ontvangen en 's avonds al geplant", liet een Start2Forester ons via social media weten. "Prachtig initiatief", liet Bart P. optekenen. Of nog: "Heerlijk, de bomen moeten nog groeien, maar nu al genieten we. Dankje S2F."


Wat doet dit een deugd!


De voorbije maanden hadden we de eer en het genoegen om talrijke Start2Forest-pakketjes uit te sturen. Het principe is simpel: je bestelt online je pakket, wij leveren een box met daarin tien bomen en heesters gratis aan huis. Geselecteerd door onze ecologen. En de hemel op aarde voor vlinders, vogels, enz. Er is een helder easy peasy stappenplan bij voorzien, zodat het voor iedereen mogelijk wordt om zelfs op een beperkte oppervlakte een minibos aan te leggen.


Dus nee, je hoeft geen groene vingers te hebben om je hart voor een stukje natuur te laten spreken. Start2Forest is de HelloFresh van de Natuur.


Op onderstaande foto's zie je de kleine gelukjes van enkele van onze Start2Foresters. Laat de eerste lentezon maar komen!




Комментарии


bottom of page