top of page
  • Foto van schrijverdajo

Green Scan buiten, Office Scan binnen

Op Wereld Bijendag mogen we bij Forest Fwd een boeiend partnership aankondigen. Zo slaan we de handen in elkaar met Duurzaam Kantoor, een organisatie die kijkt hoe duurzaam jouw werkomgeving effectief is. De hamvraag luidt dus: gaat jouw kantoorgebouw een duurzame toekomst tegemoet? Forest Fwd doet een “Green Scan” buiten en onze partner een “Office Scan” binnen!


Forest Fwd = bedrijfsbossen. Klopt, maar daarnaast bieden we ook Green Scans aan. We bekijken je terrein of terras door onze ecologische bril en proberen er met onze topexperten een zo biodivers mogelijk verhaal van te maken. Weliswaar zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.


Denk bijvoorbeeld aan een (wilde) bloemenstrook, bessenstruiken of bijenkorven. Dat betekent niet alleen kleur in elk seizoen, maar dat extra stuk groen kan je uiteindelijk ook effectief benutten en zelfs integreren in je werking. Of hou jij niet van een vergadering in het groen? Bovendien vraagt een ecologische aanleg vaak ook een net iets minder intensieve vorm van onderhoud, wat ook een win kan zijn.

Bovendien vraagt een ecologische aanleg vaak ook een net iets minder intensieve vorm van onderhoud, wat ook een win kan zijn.

Onze nieuwe partner Duurzaam Kantoor bekijkt hoe je duurzamer kan zijn op kantoor. Met hun Office Scan nemen ze het aankoopbeleid, printbeheer, afvalsysteem, ergonomie, etc onder de loep. Dat levert - naast een kostenbesparing - winst op voor het milieu en het welzijn van je werknemers. Super, toch?


En oh ja, het is vandaag Wereld Bijendag. Niet onbelangrijk, want 35% van de teelt wereldwijd hangt af van bestuivers zoals bijen, vogels en vleermuizen. Momenteel neemt het aantal bijen en vele andere insecten af. De Wereld Bijendag is een gelegenheid voor iedereen – regeringen, organisaties én bedrijven, enz. – om een steentje bij te dragen.


Interesse in onze Green Scans of in de Office Scan? Contacteer ons.

Comentarios


bottom of page