top of page
  • Foto van schrijverdajo

Fan-tas-tisch!

Fant-tas-tisch! Dat is de enige manier waarop we het voorbije plantseizoen kunnen omschrijven. Enkele tienduizenden bomen zijn de voorbije maanden, gespreid over alle provincies, de grond ingegaan. En dat met de grote hulp, steun én betrokkenheid van bedrijven zoals ALD Automotive, Cegeka, Century 21, DELA, DKV-ERGO, Satellic, Deloitte, Evolta, Toyota Motor Europe, Volvo Trucks, Azull, De Groote-De Man, Visma Yuki, Studio Pharma, Solvay, Tiense Suikerraffinaderij, Scoptvision, All Belgian Recycling, en zovele anderen.


Heerlijk om dit samen te kunnen realiseren. En vooral: onwaarschijnlijk om de grote betrokkenheid, de oprechtheid en de interesse bij die vele bedrijven te ervaren. Nu de bomen in de grond zitten, de bedrijfsbossen en -natuur gerealiseerd is, kunnen en blijven we maar één iets zeggen: dit is nog maar het begin. Of zoals Ilham Kadri, ceo van Solvay, vertelde: "We moeten niet alleen praten, we moeten vooral ook doen en blijven doen!" Bij Forest Fwd draait het daar helemaal rond: om impact maken en impact blijven maken. Om de sustainable journey!


De komende maanden blijven we dus volle gas geven. Natuur creëren = mensen connecteren. Meer dan ooit! Wie denkt dat het enkel bomen planten is... Wie aan zijn duurzaam verhaal bouwt, investeert, maar krijgt ook zo-véél terug... Ervaar het zelf! Intussen hebben we niet stilgezeten en mag je van ons ook heel wat vernieuwing verwachting. Coming soon!


Interesse om te zien hoe we samen duurzaamheid tastbaar kunnen maken? Laat het ons weten! De koffie staat klaar!


bottom of page