top of page

Boscompensatie, zonder zorgen én op de juiste manier 

wood-1209632_1920.jpg
Anker 1
boskap.jpg

Ambitie, groei, expansie, het zit diepgeworteld in het DNA van elke ondernemer. Soms dwingt dit soort uitbreiding je om in te grijpen in de natuur door een bepaalde oppervlakte te moeten ontbossen. Als dat gebeurt, komt boscompensatie in zicht. Dat betekent dat de ontboste oppervlakte elders - meestal in een grotere hoeveelheid - gecompenseerd moet worden. 

Je ontbost dus als bedrijf en niet zelden zorgt dit publiekelijk voor het nodige verzet. Maar, je kan het ook op zo'n manier aanpakken dat je het draagvlak terugwint. Bijvoorbeeld door extra nieuw bos te creëren. In het beste geval zelfs in samenspraak met de nodige stakeholders.

forestry-960806_1920.jpg
log-3219843_1920.jpg

Forest Fwd is in deze een one-stop shop om de nodige boscompensatie snel, efficiënt en correct te regelen. Wij maken het je makkelijk om bos te compenseren en zo je dossier in orde te brengen, verder op punt te stellen, of het draagvlak te herwinnen. 

In concreto: wij zoeken de geschikte grond voor je, regelen de vergunning en zorgen voor de nodige begeleiding, organiseren het overleg en de contracten met de grondeigenaar, en staan in voor het plantsoen en de professionele aanplanting. En niet onbelangrijk, indien gewenst helpen we je ook om dit alles te integreren in je buurtcommunicatie. Samen pakken we je dossier grondig aan. 

It's time to stop scrolling and start creating impact!

bottom of page