11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Compenseren, zonder zorgen én op de juiste manier 

wood-1209632_1920.jpg
 
boskap.jpg

Ambitie, groei, expansie, het zit diepgeworteld in het DNA van elke ondernemer. Soms dwingt dit soort uitbreiding je om in te grijpen in de natuur door een bepaalde oppervlakte te moeten ontbossen. Als dat gebeurt, komt boscompensatie in zicht. Dat betekent dat de ontboste oppervlakte elders - meestal in een grotere hoeveelheid - gecompenseerd moet worden. 

Je ontbost dus als bedrijf en niet zelden zorgt dit publiekelijk voor het nodige verzet. Maar, je kan het ook op zo'n manier aanpakken dat je het draagvlak terugwint. Bijvoorbeeld door extra nieuw bos te creëren. In het beste geval zelfs in samenspraak met de nodige stakeholders.

forestry-960806_1920.jpg
log-3219843_1920.jpg

Forest Fwd is in deze een one-stop shop om de nodige boscompensatie snel, efficiënt en correct te regelen. Wij maken het je makkelijk om bos te compenseren en zo je dossier in orde te brengen, verder op punt te stellen, of het draagvlak te herwinnen. 

In concreto: wij zoeken de geschikte grond voor je, regelen de vergunning en zorgen voor de nodige begeleiding, organiseren het overleg en de contracten met de grondeigenaar, en staan in voor het plantsoen en de professionele aanplanting. En niet onbelangrijk, indien gewenst helpen we je ook om dit alles te integreren in je buurtcommunicatie. Samen pakken we je dossier grondig aan. 

Fotografie Radja Landboom Zoniënwoud SCH

Beheer

Eens je bedrijfsbos aangeplant is, zijn een goede opvolging en beheer nodig om zo de perfecte groei en evolutie te garanderen. Ook daar staan wij gedurende de loop van het volledige contract voor in, samen met een professioneel team. De zorgen zitten dus bij ons, niet bij jou.

Communicatie

en organisatie

Hoe kan je op de juiste manier uitpakken met je bos? Wij helpen je ermee, zowel qua communicatie als met die ene vraag: “Wat kan ik er allemaal mee doen?”. Onze expert gaat vier keer per jaar foto’s maken van de opmerkelijke fauna en flora in je bos, die je vervolgens o.m. kan inzetten voor je eigen sociale media. Maar wil je in je pas aangeplant bos ook meetings inplannen, wandelingen organiseren, of je mensen yogales laten volgen? Wij helpen je met de organisatie ervan.

pexels-dương-nhân-1751601.jpg

It's time to stop scrolling and start creating impact!